En hyllest til norsk helsevesen <3

Neida, jeg er ikke blitt religiøs. Bare nesten.

Jeg har brukket en knokkel i håndleddet og blir operert med 8 (!!!) sykepleiere rundt meg mens inngrepet pågår. De smiler til meg, måler puls og blodtrykk. Spør om hvordan skaden skjedde. Gir meg morfin så jeg slipper å være bevisst mens de skjærer i meg. Da jeg våkner, spør de hvordan jeg har det. Mens jeg ligger der i halvveis narkoserus får jeg servert sterk rød saft og to halve rundstykker med hvitost og paprika.


Sånn har det vært hver gang jeg har operert. (Det har blitt noen runder på grunn av håndballen).

Det jeg prøver å si er: jeg og du bør være så sjukt takknemlige for at vi bor i Norge. For at vi har det helsevesenet vi har. De får ofte mye (ufortjent?) kritikk, så nå synes jeg det var på tide med en liten hyllest. 

Hvis du vil få en mail hver gang jeg skriver et nytt innlegg, kan du melde deg på nyhetsbrevet mitt 🙂 Da blir jeg superglad!

Følg meg gjerne på Instagram eller på Facebook.

 

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *

Abonner på nyhetsbrevet mitt

Hei :) Når jeg publiserer et nytt innlegg på bloggen kan jeg sende deg en e-post! Det er helt gratis å melde seg på, og e-posten din blir kun brukt til dette formålet.

0