I morgen begynner yogautdannelsen!

Jeg vet ikke helt når jeg kjente på behovet for å bli yogalærer for første gang. Men da jeg så at Oslo yoga skulle sertifisere nye lærere i starten av 2019, visste jeg at jeg måtte søke. I morgen er det allerede klart for første modul.

Hallelujah, hjelp og jippi! Jeg er spent, ivrig og litt nervøs på en gang.

Spent fordi jeg gleder meg til å dele yogainteressen med andre. Sagt på en annen måte: Det blir godt å snakke om yoga uten å måtte overbevise den jeg snakker med om hvorfor yoga er så bra. I tillegg blir det godt å få et sosialt nettverk knyttet til en interesse som i utgangspunktet gjøres i ensomhet. Å skrive bok og å gjøre yoga er ikke alltid det mest sosiale man kan gjøre.

Jeg gleder meg også til å lære mer om yoga rent teoretisk. Vi har fått beskjed om at vi kan forvente lange og tøffe studiedager der vi lærer om nervesystem, anatomi og muskler. Temaer jeg kan forbløffende lite om. Det meste jeg har lært om yoga, har vært gjennom egenpraksis, youtube-videoer og yogalærere, både på Instagram og på yogatimer. Nå er jeg i gang med å lese artikler om hvordan mindfulness og yoga kan hjelpe PTSD-pasienter og mennesker som sliter med depresjon.

Jeg er usikker på hva jeg vil med utdannelsen enda. Vil jeg gå dypere i min egen praksis, bli yogalærer på treningssenter eller spre yogaglede på Instagram? Jeg vet ikke. Forhåpentligvis vil svarene komme sigende. Men jeg kjenner på et brennende engasjement for å videreformidle gleden yoga har gitt meg. Jeg opplever at svært mange er nysgjerrige på yoga er. Men det virker som at like mange kvier seg for å gå all in og prøve yoga over en lengre tidsperiode. For å pirre yoganysgjerrigheten deres ytterligere, har jeg derfor tenkt til å dele litt av det jeg lærer på utdannelsen.

Oog håper dere vil være med på reisen 🙂

Klem  Vilde

Hvis du vil få en mail hver gang jeg skriver et nytt innlegg, kan du melde deg på nyhetsbrevet mitt 🙂 Da blir jeg superglad!

 

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *

Abonner på nyhetsbrevet mitt

Hei :) Når jeg publiserer et nytt innlegg på bloggen kan jeg sende deg en e-post! Det er helt gratis å melde seg på, og e-posten din blir kun brukt til dette formålet.

0