Ikke-påtvunget samtale

En helt vanlig dag i uke 6. Sushien er fortært. Jan Axel og jeg har akkurat sett ferdig en dokumentar om Jonas Gahr Støre, og gjør oss klare til neste program på sendeplanen: camp culinaris. 

Det var da den inntraff. Den ikke-planlagte samtalen. I over én time ble vi sittende å snakke. Ikke om spesielt viktige ting. Men det var samtale fri for «har du fått fri den uka vi skal til Spania?» og «hvordan gjør vi det med middag i morgen?» Vi var tilstede for hverandre. Uten at det var planlagt med «på onsdag skal vi spise middag og snakke uten å se på TV samtidig». Uten at vi skulle tenke fremtid, fortid eller verdier gjennom Fuelbox eller andre spill eller leker. Vi prata. Utvekslet ting vi hadde gått og surret med i våre egne topplokk de siste dagene. Vår egen monolog ble til dialog. 

Jeg tror det er disse ikke-påtvungne samtalene som gjør at vi føler tilknytning til de rundt oss. Derfor er det så viktig å verdsette dem når de inntreffer. 

Ha en fin uke!

– Vilde

Hvis du vil få en mail hver gang jeg skriver et nytt innlegg, kan du melde deg på nyhetsbrevet mitt 🙂 Da blir jeg superglad!

Følg meg gjerne på Instagram eller på Facebook.

Hvis du har lyst til å høre podcasten «venneforespørsel», kan du lytte her.

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *

Abonner på nyhetsbrevet mitt

Hei :) Når jeg publiserer et nytt innlegg på bloggen kan jeg sende deg en e-post! Det er helt gratis å melde seg på, og e-posten din blir kun brukt til dette formålet.

0