Moro for unga

Jeg har aldri sagt nei til et aldri så lite adrenalinkick, så da Jan Axel viste meg at Asias største og beste Aqualand befant seg en gåtur unna hotellet vårt, måtte vi dra. Jeg mener, 18 deilige sklier på et sted = HEAVEN.

En som er litt stiv i blikket?

En helt sjukehus-følelse når man nesten-kantrer denne toppen!

Et av mine uttalte mål er i alle fall at jeg aldri skal bli for voksen for sklier eller karuseller. Jeg tror dette bildet illustrerer at det ikke er noe fare for at det skal skje med det første.

Måtte for øvrig ta med meg Jan Axel hit, ettersom han ikke var høy nok til å ta den skumleste sklia..

SUPERBOWL

«Lazy river» funka det og:
Den sykeste sklia var «climax», og da det nærmet seg stengetid og alle barna hadde dratt hjem, løp vi opp for å skli flere ganger på rad – det er tross alt på slutten av dagen at køene avtar og man kan skli så mye man vil 😀
 Halleluja – noen ganger trenger man bare å vekke barnet i seg 🙂

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *

Abonner på nyhetsbrevet mitt

Hei :) Når jeg publiserer et nytt innlegg på bloggen kan jeg sende deg en e-post! Det er helt gratis å melde seg på, og e-posten din blir kun brukt til dette formålet.

0