Nusa Dua Beach <3

I går tok vi turen til Nusa Dua – en strand som ligger sør på øya, en halvtimes kjøretur fra Kuta hvor vi bor.

Det skal imidlertid sies at vi brukte en time dit, fordi taxisjåføren vår misforstod – han trodde vi skulle til Nusa Dua hotell. Great! Det er i slike situasjoner jeg forstår hvor utålmodig jeg er, fordi jeg får mest lyst til å skrike: JEG VIL IKKE BRUKE TID PÅ Å SITTE I TAXI NÅR JEG ER PÅ FERIE OG SOLA SKINNER! HVORFOR VALGTE VI HAN TAXISJÅFØREN HER?

Heldigvis har jeg en kjæreste som kan roe meg ned. Kommentarer av typen «Vi kommer fram, Vilde. Dette får vi ikke gjort noe med,» hjelper i alle fall på.

Uansett: Da vi først kom fram kunne vi raskt slå fast at Nusa Dua må sies å være mer harmonisk enn Kuta Beach. Man slipper for eksempel unna surfeguidene som lurer på om du vil surfe fem ganger i løpet av en time. Kanskje handler det om at det er mye mindre bølger på Nusa Dua, i tillegg til at det er et dyrere område å bo i. Nusa Dua er nemlig kjent for sine 5 – stjerners luksushotell.

<3
dav

Kanke klage når jeg får gjøre yoga på stranda

Klems fra Baliii

PS: Hvis du vil vite når jeg publiserer neste innlegg, må du huske på å melde deg på mitt nyhetsbrev, slik at du får det rett inn i mailinnboksen  🙂

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *

Abonner på nyhetsbrevet mitt

Hei :) Når jeg publiserer et nytt innlegg på bloggen kan jeg sende deg en e-post! Det er helt gratis å melde seg på, og e-posten din blir kun brukt til dette formålet.

0