Pensjonist-Vilde

I går tok jeg meg selv i å tenke at livet mitt av og til minner om en pensjonisttilværelse. Da jeg satte meg for å skrive på «kaffekos» på Manglerud-senteret i går, fant jeg i alle fall ut at jeg har mye til felles med damene i 70-åra som bruker mandagene sine på å reflektere over Frank Løkes bidrag til Skal Vi Danse. Sagt på en annen måte: jeg fikk lyst til å bli en del av mandagstrioen som spiste hvetebakst mens de snakket om helgens hendelser på TV-skjermen.

Jeg skjønner dem godt jeg. Det er sjukt mye snadder å snakke om når det kommer til årets TV-høst. Siden jeg ikke turte å snakke med damene, må jeg uttrykke min TV-takknemlighet med dere:

Nytt på Nytt har aldri vært morsommere. Jeg tror vi er vitne til den beste sesongen av side om side. «Jeg mot meg» viser på mesterlig vis hva styrken i et fellesskap kan gjøre med mennesker som sliter. Mikkel Nivas nye serie «uten pappa» griper tak i deg allerede fra første episode. Og Else Kåss Furuseth snakker om selvmord på en måte som ingen andre klarer i «Else: om selvmord». Og som om det ikke var nok: idag begynner farmen!!!

Og til dere som lurer på hvordan jeg har tid til alle disse programmene: alt handler om prioriteringer 🙂 

Det var bare det jeg skulle si!

Ha en strålende tirsdag 🙂

Hvis du vil få en mail hver gang jeg skriver et nytt innlegg, kan du også melde deg på nyhetsbrevet mitt 🙂 Da blir jeg superglad!

Følg meg gjerne på Instagram eller på Facebook.

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *

Abonner på nyhetsbrevet mitt

Hei :) Når jeg publiserer et nytt innlegg på bloggen kan jeg sende deg en e-post! Det er helt gratis å melde seg på, og e-posten din blir kun brukt til dette formålet.

0