Shakti, shakti, shakti

Her har du meg etter to dager med 19 ord på sanskrit, x-antall pusteøvelser og 24 menneskemøter. Jeg har funnet ut av at jeg er den desidert yngste deltakeren på utdannelsen (noe som antakeligvis skyldes at jeg fikk min førtiårskrise før jeg rakk å bli tjue).

Tre lærdommer så langt:

– Vi er allerede i gang med å lære bort yoga, noe som er mye vanskeligere enn jeg hadde trodd. Du må fokusere på formidle øvelsene samtidig som du veileder på hva som skal gjøres på innpust og utpust.

– Det har vært helt magisk å være med mennesker en hel dag. Uten sosiale medier. Tro det eller ei, det tilhører sjeldenhetene i mitt yrke 🙂

– Du skal være ganske smidig og sterk for å sitte på gulvet i flere timer i strekk samtidig som du skal følge med på undervisning. #kjennerdetiryggen

En liten funfact til slutt: Siden det er kvinnedagen i dag, lærte vi ordet kvinnekraft på sanskrit. Det heter for #shakti. Så når jeg i fremtiden trenger å hente frem min feministiske urkraft, skal jeg si det til meg selv. shakti, shakti, shakti. God helg, folkens!

– Vilde

PS: Meld deg gjerne på nyhetsbrevet mitt for å få beskjed hver gang jeg poster et nytt innlegg 🙂

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *

Abonner på nyhetsbrevet mitt

Hei :) Når jeg publiserer et nytt innlegg på bloggen kan jeg sende deg en e-post! Det er helt gratis å melde seg på, og e-posten din blir kun brukt til dette formålet.

0