Videoblogg: Boken «pappas hemmelighet» blir til

Hallo hallo hallo, og en riktig god søndag til dere alle!

Forrige søndag skrev jeg at jeg skulle dele en video om hvordan jeg jobber med bokprosjektet «pappas hemmelighet». For de av dere som ikke vet det, så jobber jeg for tiden med en bok om min egen far som ble utsatt for overgrep fra han var 9 til han var 16.

I boken skal jeg formidle pappas historie og hvordan hans traumer har påvirket oss som familie.

Nå har jeg altså laget en video om den første delen av skriveprosessen. Før dere får lov til å se den vil jeg si at:

  1. Jeg orker ikke å bruke timevis på redigering og kommer mest sannsynlig aldri til å gjøre det. Der jeg gjør litt yoga, var det fordi jeg egentlig skulle skrive at det er viktig å koble av litt når man skriver bok, men av en eller annen grunn sviktet videoprogrammet meg der.
  2. Dette er min første videoblogg. Plis ikke drep meg. Jeg vet at jeg har litt å gå på her. For eksempel at jeg må slutte å tygge tyggis når jeg filmer meg selv. Og at jevnlig snufsing inn i kameraet for enkelte kan virke frastøtende. Til mitt forsvar kan jeg vise til at vi alle lengter etter mer autentiske/naturlige bilder og videoer i sosiale medier. I denne videoen lover jeg at alt er puro naturale og uten filter. Enjoy!

Jeg har også en gledelig nyhet til dere, eller kanskje mest til meg selv. Avtalen skal, dersom alt går etter planen, utgis på Gyldendal forlag. HURRA!

Den nyheten gjorde meg ca like glad som jeg er på dette bildet:

Har du noen spørsmål i forbindelse med bokprosjektet? Fyr løs i kommentarfeltet eller send meg en DM på Instagram eller Facebook.

Jeg blir også suuperglad om du ønsker å melde deg på nyhetsbrevet mitt. Da får du en mail hver gang jeg skriver et nytt innlegg.

Ha en fin uke 🙂

Vilde

 

 

Kommenter under

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felter er merket med *

Abonner på nyhetsbrevet mitt

Hei :) Når jeg publiserer et nytt innlegg på bloggen kan jeg sende deg en e-post! Det er helt gratis å melde seg på, og e-posten din blir kun brukt til dette formålet.

0